domingo, 26 de agosto de 2012

Foto-tutorial: txokolatezko napolitanak!

Zeinek pentzauko eben zeozer holako ona, hain erraza izango zanik itteko...."Menos es más" Mies Van Der Rohe-n maximua errezetara ekarritta...esfuerzo gutxikin, mundial geaketan dan dultzetxo bat: txokolatezko mininapolitanak! Jarraittu bihar dian pasuak argazkittan: 
Quien diria que algo tan bueno, fuera tan facil de hacer...la máxima de Mies Van Der Rohe "Menos es más" hecha receta...un dulce que con poquito esfuerzo queda de lujo: mininapolitanas de chocolate! Aqui en fotos, los pasos a seguir: 

      Hojaldre oria rodillo batekin zabaldu
      Estirar la masa de hojaldre con un rodillo 
 Oria zati txikiñautan banatu
      Cortar la masa en piezas más pequeñas 
 Nocilla emun zati bakoitzan erdi aldian
      Untar con nocilla el centro de cada trozo
 Alde bat txokolatian gainera tolestau
    Doblar uno de los lados encima del txokolate 
 Beste aldia be tolestau
    Doblar el otro lado
Aurrez berotutako labera sartu 180ºtan 15 bat minutu (edo hojaldriak zeure gustoko koloria hartu arte).
     Meter al horno precalentado a 180º unos 15 minutos (o hasta que el hojaldre adquiera el color deseado).
Eta jan!!! Esango nike pausu erraz honeittatik hau dala errazena :) 
Y comerlos!!! Diria que de todos estos sencillos pasos es el más sencillo:)


Baking offen kontzejue: Gaina brillantetxuau geraketako, aukeria dau labera sartu aurretik arrautziakin untaitteko. Baitta albarikokezko mermeladiakin untaitteko, eta gero txokolatezko biruta batzuk botateko gainetik. Hau dana bakoitzan gustora! 
Consejillo de Baking off: Para que la parte superior quede brillante, puedes untar con huevo antes de meterlos en el horno. También puedes untarlo con mermelada de albaricoque y añadirle unas virutas de chokolate. En la variedad está el gusto!

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