jueves, 9 de agosto de 2012

Nutellan izozkixa: izozki gailu bariko errezetia!! Helado de Nutella:receta sin heladera!!


Itxuria udiak gogor estutuko dau aste hontan. Holako egunetan onen onena, freskuria topaittia izaten da, ahal izan ezkero beintzat! Guk, gure izena pittin pittin baten ahaztu eta aste honetan baking biharrian freezing itteko errezeta bat daku: Nutellan izozkixa..."heladera" barik!!! Errezeta hau blog hontatik hartuta dau www.objetivocupcake.com.Baking off-en egiaztatu du errezetian emaitza lujozkua dala!

Parece que esta semana el calor apretará fuerte. Estos dias lo mejor suele ser refugiarse en algo fresquito, si es que hay opción!Nosotras, nos olvidamos por un minimomento de nuestro nombre, y traemos una receta freezing, en vez de baking: helado de Nutella...sin heladera!!! Esta receta la hemos visto en www.objetivocupcake.com. En Baking off hemos comprobado que el resultado de la receta está de lujo!


Honeitxek dia aldian eduki biharreko osagaiak:
Estos son los ingredientes que utilizaremos:

400ml muntatzeko nata /400 ml nata para montar
50 ml esne /50 ml  leche
250 gr Nutella / 250gr Nutella
50gr azukre / 50 gr azúcar


Osagai danak batera nahastukottu, ondo integrauta geratu arte. Behin oria gertu, bol baten jarriku eta izozkailuan sartuku. Ordu bat itxiko xau izozkailuan eta behin denpora hori pasauta etara eta berriz dana ondo nahastuku. Lan berdina errepikatuko du beste bi aldiz, bakoitza azkenengo nahastu aldittik ordu betera. Behin 3 ordu horreik pasauta, beste ordu bete bat jareku izozkailuan gorputza hartu deixen.

Mezclamos todos los ingredientes hasta que todo quede bien integrado. Una vez tengamos la masa, lo ponemos en un bol y lo metemos en el congelador. A la hora, lo sacamos de congelador y lo batimos de nuevo. Repetimos la misma operación otras dos veces, a una hora de la ultima vez que hemos batido. Una vez pasadas esas tres horas, dejamos el helado una horita más en el congelador, para que coja cuerpo.



 Behin izozkixa gertu guk almendra batzukin eta menta fresko pittin bat jarri eta barkillozko tulipa batzutan aurkeztu. Hori baina, bakoitzan gustuan eta imaginaziñian esku!!

Una vez listo el helado, lo hemos presentado en una tulipas de barquillo y decorado con almendras troceadas y un poco de menta fresca. La decoración sin embargo, queda al gusto e imaginación de cada cual!!


Konpañia onian arratzaldia freskaitteko eskusa politta emuten dozku errezeta honek!

Esta receta nos da la oportunidad de refrescarnos en una tarde con buena compañia! 

2 comentarios: