jueves, 29 de noviembre de 2012

Dreaming cakes:cupcake vanilla+buttercream nutella




Ametsetan itteko cupcake-ak datoz post honetan......nutellan gurin kremadun madalena honeik egun dana buruan ttut nik....gabaz be nerekin sartzen dia ohera ametzetan eszenara urteteko :) .......izan be...oso onak dauz!!

En este post traemos unos cupcakes para soñar.....y es que no me puedo quitar de la cabeza estos cupcakes con buttercream de nutella...tanto que hasta se meten en la cama conmigo, para salir a escena en mis sueños :) y es que están buenisisimos!


Benetan, ittia asko ez, pilla bat aholkaketan du, zeatik umiaria asko gustauko xakoi!! 

De verdad, os recomendamos hacer estos cupcakes, porque a los niños les encanta!!


Hasteko madalenia gertatu bihar da, guk kasu honetan banillazko madalenak gertatu ttu, baina natazkuakin be bikote edarra ingo eben buttercream honek, oin bi post publikau geben errezetia.

Lo primero es preparar las magdalenas, en este caso hemos utilizado unas magdalenas de vainilla, pero con unas de nata (la receta la publicamos hace dos posts) también quedaría estupendamente. 



Behin madalenak gertuta, buttercream-aa itten hasi gike. Errezetia  Objetivo:cupcake perfecto blogetik etara du, baina pittin bat moldau du, hementxe errezetia, Baking off estilora. 

Una vez listo el bizcocho, podemos empezar con el buttercream. La receta original es del blog Objetivo:cupcake perfecto, pero lo hemos adaptado un poquitín. Aquí tenéis la receta a lo Baking off. 

 150gr gatz bariko gurin / 150gr de mantequilla sin sal
 120gr glas azukria/120gr de azúcar glas
 30gr kakao hauts,azukre barik / 30gr de cacao en polvo sin azúcar
 3 gollarakada nutella / 3 cucharadas de nutella


Gurinak beti pomada texturia euki bihar dau krema hau itteko. Horretarako frigorifikotik kanpuan euki, udan 3 bat ordu lenau etarata, nehikua da, neguan egun bat lenau etaratia komeni da.
La mantequilla tiene que tener textura de pomada para hacer esta crema.Para ello la sacaremos de la nevera, 3 horas antes en verano, y un dia antes en invierno.

Azukarra tamizau eta mantekilliakin batera ondo nahastu, gurinak tono klaruaua hartu eta dana batera ore homogeneo bat bihurtu arte. 
Se tamiza el azucar glas y se bate con la mantequilla hasta que esta aclare su color y quede una masa homogénea.

Nutella kollarakarak gehittu eta ondo nahastu.
Añadimos la nutella y mezclamos bien hasta tener una masa homogénea.

Bukaketako, tamizautako kakao hautsa botako xau eta berriz dana nahastu, azkenengo texturia lortuz.
Por ultimo añadir el cacao sin azúcar a la mezcla y batir hasta conseguir la textura deseada.



Eztako misterixo gehixau...! badakitzue, probau ta kontaukozue!!
No tiene más misterio que esto...! Ya sabéis, probadlo  y  nos contáis!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario